Bevar dit fokus.

2 dages workshop

   Se demo   Tilmeld dig kurset

Bevar dit fokus.

Denne workshop handler i metaforisk form om, at hjælpe dig til at huske på, at ovenover skyerne skinner solen altid.

Hvad menes der så med det? - Når der i lang tid har været overskyet, kan vi så let glemme, hvor livgivende solens varme og stråler er.

Det sker, fordi vi mennesker er så gode til at tilpasse os på både godt og ondt.

  • Hvis vi konstant bliver kritiseret, så tror vi desværre ofte til sidst, at vi ikke er gode nok
  • Når vi får afslag på afslag, så tror vi ikke på, at nogen vil have os
  • Når vi bliver fyldt med frygt og usikkerhed, så bliver vi bange og mistroiske

- Men denne workshop handler netop om, at vi bliver bevidste om, at vi med vores fokus KAN flyve over skyerne og genopdage solens livgivende stråler og varme.

Den har altid været der, den har kun været glemt og gemt i vores bevidsthed.

Denne tid er højfrekvent og kærlig, så når du lærer at holde et dybt fokus på det positive og kærlige, så vil du erfare, at lige så hurtigt du slipper den overskyede tid, kan du igen fokusere på det gode liv.

På workshoppen vil der indgå meditationer og visualiseringsøvelser, som vil hjælpe dig med værktøjer og redskaber til, at du kan fastholde DIT gode fokus på det positive i DIT liv.

Dennis vil også kanalisere viden til dig fra den anden side som yderligere forståelse og hjælp.

Så temaet ¨Bevar dit fokus¨ på denne weekend workshop vil give dig redskaber til, hvordan du med et bevidst positivt fokus, ikke falder i de for mange så velkendte tanke og handlemønstre, som ikke er særlig givende for os.Tilmelding1.1 Merlin Grupen - Tid 44:21
"Merlin Gruppen introducerer workshoppen og indholdet for de næste 2 intensive dage."

Det bliver forklaret, at ALT starter med en Bevidst intention, som bruges til en Bevidst handling, - så er du villig til at flytte dig i din energi, så du vælger at bevare fokus?

Der er meget i dagligdagen, som kan bringe dig ud af fokus, så derfor er det vigtigt, at du er bevidst om dit fokus og dine handlinger.

DET DU SER PÅ DEN VEJ, DU ER PÅ, - ER DEN VEJ, DU ER PÅ VEJ PÅ, så husk derfor, at alt der kommer ind i dit liv, er noget du selv har bestilt.

1.2 Merlin Grupen - Tid 31:43
"Bevidsthed og vibrationel frekvens."

Det vil sige, at den frekvens du vælger at have dit energifelt på bliver den affinitet, du vælger at være i, som tiltrækker den virkelighed, du er i.

Hvis du har en intention og med en bevidst handling/beslutning tager valg, så skaber du en virkelighed, som bevidst får dig et bestemt sted hen. Du skal vælge dig selv til, og være egoistisk for dig selv, Husk hvem du er, og vid, at når du sænker din energi for at være i en kollektiv bevidsthed ved at være tilpasset, så kræver det meget af dig at hæve din bevidsthed igen


1.3 Merlin Grupen - Tid 37:29
"Guidet meditation, hvor vi møder vores råd"

Vi bliver herefter af Merlin Gruppen guidet i en meditation, hvor vi møder vores råd og hjælpere for at blive husket på, hvem vi er, og samtidig blive fyldt op med energi og kærlighed.

Denne meditation bliver vi instrueret i, at vi altid kan vende tilbage til for at bede om hjælp.


1.4 Dennis Søndergaard - Tid 20:05
"Øvelse i hvordan vi kan trække relationer ud."

I denne øvelse lærer vi, hvordan vi kan trække relationer ud.

Dette gør, at personer, relationer og begivenheder kan trækkes ud, så vi får mulighed for at se dem/det i det reelle lys, og ikke i historien omkring det.


1.5 Mester Niham -Tid 40:02
"Bevar dit fokus."

Niham stiller skarp på, at vi også skal have bevidsthed om, hvor det kommer fra, det vi ønsker at bevare fokus på. Mange fortæller sig selv, at vi er et andet sted, end vi i virkeligheden er. Det gør vi, fordi vi ikke er ærlige overfor os selv, så vi ønsker at se os selv være et andet sted, end vi i virkeligheden er.

Det er en stor bjørnetjeneste, vi hermed gør os selv, når vi bevidst manipulerer med sandheden for at stille os selv i et bedre lys.

Så når du vil bevare dit fokus, er det meget vigtigt, at du ved, hvor du vil hen. Det vigtigste er, at du opbygger en egenskab i at skifte fokus, så du kan bringe dig derhen, hvor du vil.

1.6 Dennis Søndergaard - Tid 20:00
"80/20 Reglen"

Hvad er det, du vil i dit liv? Hvor meget energi bruger du på at være i en rolle. Ofte brænder vi for meget energi af på roller, hvor vi brænder os selv ud. Det gælder om at være på vejen og så sætte nye delmål. Det skal vi gøre, så den indre kritiker ikke dømmer os på, at vi ikke når det perfekte mål.

Hvad drømmer du om? Hvis du samler din energi/fokus på én ting, har du også større mulighed for at opnå det mål og når du først er kommet i flow, så sker der også hurtigt noget med dine øvrige mål.

Vi bliver bedt om, at reflektere over 6 ting i vores liv, vi gerne vil have til at ske i vores liv.


1.7 Merlin Gruppen - Tid 26:18
"Hvad vælger dt at være?."

Det er vigtigt, at du ikke fastholder dig i din historie, for på den måde glemmer du den rigtige følelse fra den reelle begivenhed, for at skabe en illusion, hvor du glemmer erfaringen.

Når du bevarer fokus, slipper du historien og bevarer egenskaben erfaringsmæssigt.

VÆR TAKNEMMELIG FOR DET, DU GØR FOR DIG.


 

Bevar dit fokus.

2 dages workshop

   Se demo   Tilmeld dig kurset

2.1 Merlin Gruppen - Tid
"Hvor er du henne i dit liv?"


Øvelsen fra den foregående dag fortsætter med at vi nu skal manifestere de 6 fokus ting ind i vores liv. De 6 valgte ting skal vi sætte så specifik fokus på, at Universet bliver sat på overarbejde for at levere. Husk at du ikke saboterer din tillid på, at Universet leverer!

Merling Gruppen beder os om, at MÆRKE efter, hvor vi er henne i vores liv, - er vi bevidsthedsmæssigt på 3. eller 15. etage?

Vi bliver i en guidet meditation af Merlin Gruppen sat til at hæve vores frekvens med taknemmelighed og kærlighed. Afsluttende med en god grounding fra Moder Jord på bare fødder i græsset.


2.2 Merlin Gruppen
"Hvis du gør det bedste, Med det du har, Hvorfra du er, Vil du altid få succes."

Jo mere mørke, du ha i dit liv, jo mere usikker er du og bruger meget af din energi i en lav frekvens. Så derfor, jo mere lys, du har i dig og i dit liv, jo hurtigere kommer du igennem dine ting. Husk at bevare lyset, da det giver flow. Du skal som individ ALTID stræbe efter det HØJESTE.

Herefter skal vi visualisere via et tegne/male projekt de 6 fokuspunkter, vi ønsker ind i vores liv.


2.3 Merlin Gruppen
"Lad være med at prøve og forsøge, men GØR!
"

Jo flere sanser, du har formået, at benytte i den foregående kreative proces af de 6 fokusområder, jo nemmere vil de have for at levere fra ¨Den anden side¨. Husk nu at have tillid til leveringen. De 6 fokusting bliver vi nu guidet til at sætte fri til Universet til at levere.


2.4 Mester Niham - Tid 44:40
"At have mere end jeg har behov for på alle planer."

Niham guider os i, at det er enertien i igangsættelsen, der kræver energi, - for når først ¨godstoget¨ er sat i gang, som vi nu energetisk bliver på denne works- shop, så er det vigtigt, at vi bevarer energien og fokusset på hver vores 6 fokusområder. Husk at så snart 1 af de 6 punkter lykkes, kan du sætte 1 ny ind.

Det kan endvidere orienteres, at den Guddommelige Moder Mary og Barmhjertigheden Gudinde Quan Yin arbejderstærkt på og med dine energier under hele work- shoppen.


TilmeldingDin underviser


Dennis Søndergaard
Dennis Søndergaard

Dennis Søndergaard – Trancemedie

arbejder som healer, regressionsterapeut, clairvoyant og trancemedie. Dennis afholder kanaliseringssessioner både 1 til 1 og for større publikum rundt omkring i Danmark. Han er ejer af High Vibrations Center på Møn, hvor han underviser i Clairvoyance, Past lives coach og Open2channeling. På centeret afholder Dennis også weekend workshops, intensive 1 til 1 forløb og kanaliseringsaftener. Dennis Søndergaard er forfatter til flere bøger og dvd-produktioner m.m.


Mest stillede spørgsmål


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Tilmelding