Sundhed – Hvad filtrerer du?

Optaget på High Vibrations Center Møn

Kursusindhold


  Sundhed – Hvad filtrerer du? - En kanaliseringsaften med Dennis Søndergaard
Tilgængelig i dage
dage efter tilmelding

Sundhed – Hvad filtrerer du

Sundhed er meget mere end fravær af sygdom.

Denne aften vil Quan Yin og Merlingruppen komme igennem og forklare vigtigheden af at være sund. Her er der ikke kun tale om mad og drikke, men også alt det, du føder din hjerne med via forskellige medier.

Merlingruppen vil komme ind på de filtre, vi bærer med os fra barndom, tidligere og nuværende liv, samt kollektive overbevisninger.

Ligesom du på en sommerdag med skarpt sollys tager solbriller på for at dæmpe lyset, trækker du også et filter ned over dine holdninger og følelser.

Det er naturligt, at man tager solbrillerne af, når man går indenfor og tager solbrillerne på, når man går ud.

Hvis vi kunne gøre det samme med vores følelsesmæssige filtre, når vi bevæger os i zoner, hvor vi ikke er helt sikre på andres intentioner, så vil vi kunne tage et filter på, der hedder, ”jeg sover lige på det”; ”jeg skal lige tænke over det” inden jeg siger ja. Når vi omvendt er med vores nære og kære, vil det således ikke være nødvendig med dette filter.

Merlingruppen vil denne aften lære dig at håndtere dine filtre.

Quan Yin, vil denne aften hjælpe dig med at opbygge din skelneevne. Skelneevnen kommer kun i kraft af dit erfaringsgrundlag. Såfremt du ikke har mærket noget, der er varmt, kender du ikke det, der er koldt. Så via dit erfaringsgrundlag vil hun hjælpe dig til at se, hvor udviklet du er i at kunne bruge din skelneevne.

Hvis du ikke anerkender alle erfaringer i livet, kan du ikke skelne imellem dem, og det gælder både gode og dårlige erfaringer, derfor vil du sandsynligvis gentage processerne om og om igen.

Denne aften handler derfor ikke kun om økologiske gulerødder, den handler om sundhed for sindet og kroppen, og den handler om nærvær.Din underviser


Dennis Søndergaard
Dennis Søndergaard

Dennis Søndergaard – Trancemedie

arbejder som healer, regressionsterapeut, clairvoyant og trancemedie. Dennis afholder kanaliseringssessioner både 1 til 1 og for større publikum rundt omkring i Danmark. Han er ejer af High Vibrations Center på Møn, hvor han underviser i Clairvoyance, Past lives coach og Open2channeling. På centeret afholder Dennis også weekend workshops, intensive 1 til 1 forløb og kanaliseringsaftener. Dennis Søndergaard er forfatter til flere bøger og dvd-produktioner m.m.


Mest stillede spørgsmål


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Tilmelding