Et meget bredt spektre af spørgsmål er basis for formidling af viden og indsigt, så du bliver inspireret og oplyst til en højere livsenergi, bevidsthed og en større frihed for:


Krop, Sind og Ånd.


Du vil ALTID have adgang til dette materiale!


Forventninger contra Formodninger.


”Nogen gange hvis jeg har store forventninger, bliver jeg som regel skuffet.

Og andre gange er det godt at have forventninger. Hvad kan siges om forventninger? ”

Spørgsmål og svar del 1. Merlin gruppen

Merlin gruppen indleder med at oplyse om, hvor vigtigt det er, at vi får løftet energien og genkende kærligheden i stedet for at være mentalt styret i tankerne via frygt.


1 - Når vi møder noget i den ydre verden som trigger os, og det er ”pakket” ind noget som ikke er så pænt, hvordan er mulighederne for læring her?


2 - Hvad er overgangsalderen? Og kan man gøre noget? Udover at elske sig selv, gå efter lysten. Er det i virkeligheden en tilstand man selv skal manifestere?


3 - Forventninger. Nogen gange hvis jeg har store forventninger, bliver jeg som regel skuffet. Og andre gange er det godt at have forventninger. Hvad kan siges om forventninger? 


4 - Estonia’s forlis. Man har nu erfaret, at der også var et hul i skroget på Estonia. Er det noget der er sket bevidst?


5 - Reserverethed, hvorfor er vi det? Og hvad kan vi gøre ved det?


6 - Ser det ud til at Danmark går i lockdown igen inden længe?


7 - Noget om kønsorganers intelligens?


8 - Vil mink-sagen få konsekvenser for regeringen?

Spørgsmål og svar del 2. Først Quan Yin med en guidet meditation og derefter mester Niham

Quan Yin indleder med at dele viden om, hvorvidt man tillader eller tiltrækker begivenheder, hvad man bruger sin energi på, og hvor væsentligt det er at føle.

Mester Niham fokuserer i indledningen på vigtigheden af, hvor du er på vej hen og ikke bruger energi på, hvad du gerne vil væk fra.


1 - Har fundet romaner og blogs af forfatteren Carsten Graff meget inspirerende og interresante, men er blevet i tvivl om, hvor meget er rigtigt og hvor meget er fiktion?


2 - Mink. Er der et større perspektiv, og er det Moder Jord, der ønsker at dyrene skal sætte fri?


3 - Hvordan transformeres arbejdsløshed henimod grøn energi og økologi?


4 - Får Donald Trump held med sine beskyldninger om valgfusk? Eller må han bide i det sure æble? Og stiller han op om 4 år igen?


Indholdsoversigt


  Spørgsmål og Svar d. 12. november kl 19:00 - 21:30
Tilgængelig i dage
dage efter tilmelding

Du vil ALTID have adgang til dette materiale!